Hirdetés

Hétfőn indul az iPad nemzetközi előrendelése



|

Hazánkban nem lesz hivatalosan kapható az Apple tablete.

Hirdetés

Az iPad sima, és 3G-modemmel is ellátott verziójának kirobbanó USA-beli sikere után az Apple bejelentette, hogy május 10-től kezdve elindul a táblagépük nemzetközi előrendelése. A hazai érdeklődőknek rossz hír, hogy nálunk hivatalosan nem lesz kapható, bár a későbbiekben azért jóval egyszerűbb lesz beszerezni.

 

Apple iPad

 

Első körben kilenc országban válik elérhetővé: Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Spanyolországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban. A helyi vásárlók május 28-án vehetik át a masinájukat.


A második menet júliusban esedékes, akkor Ausztriával, Belgiummal, Hong Konggal, Írországgal, Luxemburggal, Mexikóval, Hollandiával, Új-Zélanddal és Szingapúrral bővül a lista. Főképp az első ország jelent hazai érdeklődőknek áldást, hiszen a közelsége miatt könnyedén, és olcsón meg lehet közelíteni - továbbá online rendelés esetén sem túlságosan magas a házhozszállítási díj.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.