Hirdetés

Hihetetlen kijelző kerül a Vivo mobiljába



|

Valószínűleg 5,5 col átlójú a 2560×1440 pixeles panel.

Hirdetés

Az Engadget beszámolója alapján a legutóbb pengevékony mobiljával kitűnt Vivo a kínai Weibo közösségi portálon úgy-ahogy leleplezte az „Xplay 3S” típusjelzésű mobilját, ám az érdeklődés előzetes felcsigázása érdekében tett sajtós manőver során képeket taktikusan nem adott közre a gyártó.

Hirdetés


A modell legnagyobb érdekességét az érintőkijelzője adja, ugyanis a Vivo szerint 2560×1440 pixeles panel dolgozik benne. Az átlót nem közölte a vállalat, azonban az LG még augusztusban bejelentett egy ilyen felbontású 5.5 colosat, feltehetően az került a csúcskategóriás készülékbe. Ezen túl csak annyit lehet tudni a telefonról, hogy a processzora négymagos és 2,3 gigahertzes (Qualcomm Snapdragon 800 SoC), továbbá rendelkezik LTE modemmel is.


Remek kérdés, hogy a telefon akkuja és Adreno 330 grafikus alrendszere – különösen játékok futtatásakor – mennyire lesznek a helyzet magaslatán, hiszen a kérdéses kijelző működtetése mindkét hardver számára óriási tehernek tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.