Hirdetés

Hivatalos: a Galaxy S23 Ultra pontosan úgy néz ki, mint a Galaxy S22 Ultra



|

Ami nem romlott el, azt minek megjavítani, gondolták a Samsung mérnökei. Igazuk van.

Hirdetés

Itt az év vége, ami csak egy dolgot jelenthet: Újabb szivárgások a nagy telefongyártók csúcskészülékeiről, jelen esetben a Samsung S23 Plusról és Ultráról.

Mindenki lázasan készül a következő hetekben esedékes nagy leleplezésekre, a szivárogtatók pedig közben - a vállalatok hallgatólagos támogatásával - gondoskodnak arról, hogy addig se lassuljon a hypevonat. A Samsung zászlóshajóiról például már megtudtuk, hogy brutális kamerájuk lesz, és hogy nagyon hasonlítanak majd az aktuális generációs S-modellekhez, most pedig megkaptuk a hivatalos - igaz, még mindig csak szivárogtatók által terjesztett - marketinganyagokat is.

Hirdetés

Ezekből kiderül:

A két készülék csak hasonlít az S22-es párjukhoz, hanem pontosan ugyanolyan.

Mutatjuk is a 91Mobiles által publikált képeket:

Tekintve, hogy az S22-es is csodásan nézett ki, nem lehet panasz a régi-új dizájnra, igaz, akik látványos újításra vártak, biztosan csalódnak majd. Egyelőre csak ismételni tudjuk, amit eddig is tudtunk: a telefonokat a Snapdragon 8 Gen 2 lapkészlet hajtja majd, az Ultra modellt pedig egy 200 megapixeles, 1 collos érzékelővel felszerelt kamerával látják el.

Ha minden igaz, február legelején várható a hivatalos leleplezés, két héttel később - alihanem 17-én - pedig a polcokra is kerülnek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.