Hirdetés

Hivatalos a második Samsung Tizent futtató mobil



|

Esztétikusabb az elsőnél, de a Z3 is csak Indiában lesz kapható.

Hirdetés

Tudjuk, hogy mit gondoltatok az elmúlt hónapokban a Tizenről, de valójában nem száműzték exkluzívan az okosórákra. A Samsung továbbra is dolgozik a saját mobilos operációs rendszerén, amellyel a reményei szerint valamikor a jövőben részlegesen vagy teljesen leválthatja az Androidot. A tényszerűség jegyében kiemelnénk, hogy ezt a célt a Samsung nyilvánosan és egyértelműen a fenti formában soha nem deklarálta, azonban más racionálisan oka nincs a saját telefonos operációs rendszer fejlesztésének.

Hirdetés


A lényegre térve ma délután a dél-koreai gyártó bemutatta a második Tizen rendszert futtató mobilját, a jelenlegi információk szerint a Z1-hez hasonlóan ez a modell is csak Indiában lesz kapható. A Samsung Z3 forgalmazása október végén kezdődik, kártyafüggetlenül 8490 rúpiát (~36 ezer forintot) kér majd érte a vállalat.


A specifikációkat figyelembe véve korrekt az árazás: 5 hüvelykes és 720p felbontású AMOLED érintőkijelző, 5 / 8 MP-es kamerák, négymagos és 1,3 GHz-es Speedtrum processzor, 1 GB RAM, 8 GB bővíthető háttértár, dupla SIM, HSPA+ adatkapcsolat, Tizen 2.1 OS.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.