Hirdetés

Hivatalos az LG Pay mobilfizetési szolgáltatás



|

Az Apple és Samsung után újabb mobilgyártó száll be a piacra.

Hirdetés

A viselhető kiegészítők tömeggyártásának beindítása után új elfoglaltságot találtak maguknak a telefongyártók, most épp az érintés nélküli mobilfizetés piacára kíván mindenki betörni. Az elmúlt hónapokban az Apple és Samsung is elindította a maga szolgáltatását, most pedig az LG Pay vált hivatalossá.

Hirdetés


A szolgáltatás az elkövetkező hetekben elsőként Dél-Koreában válik elérhetővé, az LG Pay nemzetközi terjeszkedésével kapcsolatos terveket egyelőre titokként kezeli a vállalat. Hazájában a Shinhan Card és KB Kookmin Card kártyakibocsátókkal szerződött le a mobilgyártó, hogy sikerüljön elindítani a szolgáltatást.


Természetesen továbbra is jó kérdés, hogy mennyi értelmük lesz a Samsung és LG különutas fizetési megoldásainak, mikor az Android Pay a jövőben várhatóan a legtöbb NFC lapkával rendelkező androidos mobilon megtalálható lesz, azaz márkától függetlenül minden technikailag megfelelő androidos eszközön működik majd.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.