Hirdetés

Hogyan készítsünk retró stílusú önarcképeket?



|

Emlékezetes önarcképeket készíthetünk Android rendszereken a Retrica segítségével.

Hirdetés

A selfie mostanság nagyobb népszerűségnek és már-már őrületnek örvend, mint valaha. Az ilyen képek készítéséhez remek partner egy okostelefon, és mindez olyannyira látszik, hogy egyes alkalmazásboltokban már külön kategória van a selfie-s appoknak. 

Hirdetés

Ha Androidon szeretnénk magunkról emlékezetes önarcképeket készíteni, akkor próbáljuk ki a Retrica nevű appot. Ez abban különleges, hogy az elkészült képeket retró stílusúra alakítja, de persze csak a szokásos képjavító effektek alkalmazása után. Az alkalmazás segítségével nem a fotó elkészülte után kell majd szűrőket kutatgatnunk, azokat élőben tudjuk használni a képeinkhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.