Hirdetés

HP Officejet 100: abszolút mobil nyomtató



|

Mobil munkastílushoz új mobil nyomtatót ajánl a HP

Hirdetés

A Forrester Research idei felmérése szerint 2015-re várhatóan a globális vállalati munkaerő 85 százaléka mobil lesz. A HP a távmunka, a fiókirodai működés és a mobil munkavégzéshez nem tartja ideálisnak a hagyományos eszközöket és módszereket, új készülékeiben ezért igyekszik igazodni a modern igényekhez.

 

Már teszteltük a HP Officejet Pro 8500 Enterprise nyomtatót, mely az OfficeJet Pro család takarékos nyomtatóművét akár nagyvállalatokban is egységesen menedzselhető készülékbe építve alkalmazza. Az ePrint Enterprise rendszerben HP WebOS vagy BlackBerry alapú mobilokról könnyen elérhető nyomtató az eddigieknél könnyebben használható mobil munkastílusban.


A rohanó üzleti felhasználók biztonságosan nyomtathatnak útközben is a kompakt HP Officejet 100 mobil nyomtatóval, amihez alaptartozék a nagy teljesítményű, hosszú üzemidejű lítiumion akkumulátor - kapacitása legfeljebb 500 oldal nyomtatása elegendő. A csomagban szállított 65 wattos váltakozó áramú adapter kompatibilis egyes HP-noteszgépekkel.

 


Bluetooth és PictBridge eszközökről is képes nyomtatandókat fogadni a készülék. Ötven lapos papírtálcával rendelkezik, és ISO (lézernyomtatókkal összehasonlítható minőség melletti) nyomtatási sebessége 5 fekete-fehér és 3,5 színes oldal percenként. Az ENERGY STAR tanúsítással rendelkező eszköz tétlen állapotban automatikusan kikapcsol.


A HP Officejet 100 mobil nyomtató már jelenleg is kapható Európa, a Közel-Kelet és Afrika országaiban a HP-tól és hivatalos viszonteladóitól.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.