Hirdetés

HTC: csak hónapok múlva jön az Android 2.2



|

A vállalat szóvivője szerint karácsony környékén érkezhetnek meg a komoly frissítések.

Hirdetés

A tajvani gyártó remek telefonokat készít, azonban a szoftverfrissítések terén mindig komoly csúszásban vannak. A jelenlegi, Sense felületes mobiljaik többségére nagy nehezen megérkezett végre az Android 2.1, azonban a felhasználók már a 2.2-es javításokat várják.

 

HTC Desire
HTC Desire

 


Eric Lin, a cég szóvivője azonban ezúttal is kiábrándító hírekkel szolgált: a teljes Flash-beépülővel is kompatibilis új operációs rendszert tartalmazó frissítésekre még nagyjából karácsonyig kell várni. Pontos készüléklistát sem hozott nyilvánosságra a vállalat, de például a Legendre, és a Desire-re bizonyára meg fog érkezni - sajnos a hazánkban szintén népszerű Hero esetében már kétséges a dolog.


Lin szerint a hosszas várakozási idő főképp abból fakad, hogy a Sense felületet a lehető legteljesebben integrálni szeretnék az operációs rendszerbe, hogy annak minden új szolgáltatását képes legyen kihasználni. Ez egyrészt komoly programozói feladat, másrészt az elkészült szoftvert hosszas és alapos tesztelésnek kell alávetni, hogy biztosan rendben legyen minden - mindez pedig rengeteg időt jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.