Hirdetés

icon7: érintés vezérlésű Bluetooth design headset



|

Egyszerre két vonalat is tart az icon7 VOX Touch

Hirdetés

Viszonylag rövid múltra tekinthet vissza az icon7, a nemzetközi szinten 2007-ben indult tajvani vállalkozás Magyarországon 2008-ban kezdett. A cég hitvallása szerint minőségben a felső, árban viszont a középkategóriát célozta meg, ennek jegyében design és ergonómia szempontjából díjnyertes és azóta is sikeres Twister Evolution egerük vált a gyártó ikonjává. Számos más irodai beviteli eszközt és nagy felbontású webkamerát is kifejlesztettek és játékosoknak szánt egerekkel is megjelentek a piacon.

 

 

icon7_vox_.jpg
 

 

 

Mai sajtótájékoztatóján az icon7 bejelentette VOX termékvonalát, mellyel egy új területen, a mobil kiegészítők piacán igyekszik megalapozni jelenlétét. A VOX Bluetooth headset sorozat három modellel indul, melyek az induló árfekvéstől a huszonegyezer forintos prémium kategóriáig fedik le a palettát. Üzleti felhasználásra a VOX Performa és VOX Touch alkalmas, mindkettő Multipoint technológiával dolgozik, azaz egy időben párosítható két eszközzel, jellemzően két mobiltelefonnal, vagy egy mobiltelefonnal és a Skype-al (PC-n).

 

 

icon7_performa.jpg

 

icon7 Performa

A Performa különlegessége az akár 6 órás beszélgetési idő és a a kettős mikrofonrendszeren alapuló zajszűrés, ami zavaró körülmények mellett is használhatóvá teszi.

 

 

 

 

icon7 touch_.jpg

 

 

 

touch.jpg
 

 

A Touch nagyon elegáns megjelenése mellett érintőfelületével tüntet, amivel gombok nélkül, mozdulatokkal használhatók a telefon funkciói, és nem csak két eszközhöz kapcsolódhat, de képes köztük hívásvárakoztatással váltani.

 

A bejelentés idején már elérhetőek az icon7 VOX modellek az itthoni kiskereskedőknél is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.