Hirdetés

Igazán nagy dobásra készül a Motorola



|

Június 9-én jönnek a nagy újdonságok, videóban emlékeznek a Motorola RAZR V3 sikerére.

Hirdetés

A Motorola (vagyis a Lenovo) legutóbbi videós kedvcsinálója azokat a napokat elevenítette fel, amikor a Motorola RAZR V3 világsikerré vált. 

Hirdetés

2005-ben járunk nagyjából, egy középiskolában, ahol új korszak kezdődött. Mindenki egy RAZR-t akart, a Motorola pedig a mobilpiac csúcsára került. 

Persze akkor még egész más jelentette a trendet: a készülék hívások bonyolítására, szöveges üzenetek kezelésére, fotók készítésére (1,3 megapixeles kamerával) és a mobilos web böngészésére volt alkalmas. 

A videó végén a Motorola logóját és a június 9-i dátumot láthatjuk. Aznap mutatkozik be a Project Tango-alapú okostelefon, illetve a Motorola új mobiltechnológiája, ami az ígéretek szerint teljesen felforgatja a piacot. Valószínűleg moduláris kiegészítőkről van szó, azonban egyszerűbb és praktikusabb megközelítésben, mint az LG G5-nél. 

Ha minden igaz, két Moto Z csúcsmodell is érkezik, az egyik pedig csupán 5,2 milliméter vastag lesz. 

A RAZR V3 sikere óta a Motorola a DROID készülékkel tudott igazán nagyot gurítani, még az Android 2.0 korában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.