Hirdetés

Így értesít majd a Samsung Smart Glow



|

Érdekes új funkció jelzi majd az értesítéseket a Samsung mobilkészülékein.

Hirdetés

Az okostelefonok látványosabb értesítéseit egyes cégek LED-es jelzőfényekkel oldják meg, mások mindig bekapcsolt kijelzővel vagy környezeti kijelzővel. A Samsungnak van egy új ötlete. 

Hirdetés

A Smart Glow egy olyan funkció, amely a hátsó kamera lencséje körül körben világít, ha új értesítés van, alacsony az akku töltöttsége, bejövő hívás van vagy egyéb esemény. A szivárgások szerint a Smart Glow a különböző eseményekhez eltérő színeket használ majd. 

A funkció úgy tűnik, hogy a hátsó kamerával készített szelfikhez is használható lesz. Amikor a fény körben világítani kezd, a kamera arcot érzékelt, és másodperceken belül felvételt készít. 

Egyelőre nem tudni, hogy mely eszközök kapják meg elsőként a Smart Glowt, azonban a pletykák alapján az indiai Galaxy J2 lehet az első. Minden bizonnyal a Galaxy Note 7 is esélyes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.