Hirdetés

Így néz ki a Huawei P10 - és nagyon ütős lesz



|

Evan Blass nem sok meglepetést hagy február 26-ra - rengeteg az információ a Huawei P10-ről, és kép is van.

Hirdetés

Ugyan a legtöbben a Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8+, valamint az LG G6 készülékekre koncentrálnak, a Huawei a P9-cel, majd főként a Mate 9-cel bizonyította, hogy képes több szempontból is megelőzni a riválisait, és sok tekintetben jobb zászlóshajót letenni az asztalra. Mindezek miatt biztosra vesszük, hogy a Huawei P10 az év egyik legnagyobb durranása és egyben legjobb készüléke lesz a mobilpiacon. 

Hirdetés

Ugyan a Huawei P10 és a P10 Plus csak február 26-án mutatkoznak be, elég sok dolgot tudunk már róluk. A különbség igazából csak annyi lesz a kettő között, hogy az utóbbi lekerekített szélű kijelzőt kap. 

Erre bizonyíték az a renderelt kép is, amit Evan Blass legutóbb előásott a P10-ről. 

A P10 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560-as kijelzőt kap, alatta a Kirin 960-as lapkakészlet lesz megtalálható. A nyolcmagos, 2,3 GHz-es CPU-t egy Mali-G71 MP8-as GPU egészíti ki. Mindezt 4 GB RAM-mal és 32/64 GB tárhellyel kíséri a gyártó, de lesz 6 GB RAM-mal és 64/128 GB tárhellyel szerelt kiadás is. 

Hátul továbbra is adott a két 12 megapixeles Leica kamera, az első pedig 8 megapixeles. Az ujjlenyomat-olvasó kissé meglepő módon előre költözött (a Samsung és a többi gyártó eltünteti az előlapi gombokat, a Huawei hátlapi megoldása pedig nem csak kényelmes helyen volt a Mate 9-en és a P9-en, a piac leggyorsabbjai közé tartozik), így helyet vesz el az előlapból. 

Jó hír ugyanakkor, hogy a megszokott színeket zöld, kék és arany árnyalatokkal egészíti ki a Huawei - ilyen színekben ritkán kapni csúcstelefont. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.