Hirdetés

Így néz ki a Huawei P10 Plus



|

A renderelt képek alapján lekerekített kijelzőt és íriszszkennert is kap a Huawei P10 Plus.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a pletykáknak megfelelően a Huawei P10-et valóban egy nagyobb modell kíséri, vagyis a zászlóshajóból idén is lesz egy Plus változat. 

Hirdetés

Amennyiben a szivárgások hitelesek, akkor már tudjuk, hogy mi lesz a Huawei P10 Plusban, illetve azt is, hogyan néz majd ki

Az 5,5 hüvelykes kijelző mindkét oldalán hajlított lesz, a ház természetesen fémből készül. Belül a Kirin 965-ös SoC kap helyet, ami a frissített kiadása a Kirin 960-as csúcsprocesszornak. 

Ezt 6 GB RAM és 128 GB tárhely egészíti ki az egyik verzióban, a másik változat 8 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet kap. Ez igazából 2017-ben már nem is hangzik túlzónak, még akkor sem, ha egyelőre a 4-6 GB RAM az etalon. 

Hátul két 12 megapixeles kamera kaphat helyet, előre egy 8 megapixeles kerülhet. Az ujjlenyomat-olvasó furcsa módon és a visszajelzések ellenére ezúttal előre kerül, de lesz íriszszkenner is. Az Android Nougatra a remekül sikerült EMUI 5.0-t húzzák rá. Az akku 3650 mAh-s lesz. 

Kis szerencsével a Huawei február 26-i eseményén látjuk meg az idei zászlóshajókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.