Hirdetés

Így néz ki a mobilos zenehallgatás jövője



|

A jackcsatlakozó elhagyásával lehet, hogy ilyen adapterek használatára kényszerülünk.

Hirdetés

Régóta halljuk, hogy az Apple örökre elhagyja a 3,5 milliméteres jackcsatlakozót a jövőbeli készülékekről azért, hogy azok vékonyabbak lehessenek. 

Hirdetés

Az aktuális pletykák szerint az új iPhone-ok a tavalyi modelleknél vastagabbak lesznek, ennek ellenére mégsem lesz rajtuk jackcsatlakozó. 

A kínai Tama Electric már most megmutatta a jövőt, vagyis, hogy milyen adapterek használatára kényszerülnek majd azok, akik sokat hallgatnak zenét, nem akarnak új fej-vagy fülhallgatót venni, de esetleg tölteni is szeretnék a mobiljukat. Az adapterek között van olyan, amelyik töltésre is alkalmas. 

Az Apple számára a 3,5 millis csatlakozó nem csak helytakarékossági okokból rossz. Ha eltávolítják, akkor nagyobb akkumulátort tehetnek a készülékeikbe, esetleg vízállóvá tehetik azokat. 

A Tama Electric pontos árakat és megjelenési dátumokat még nem közölt, ellenben mutatott egy új fülhallgatót, ami már Lightning csatlakozóval bír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.