Hirdetés

Így néz ki belülről a Galaxy S7



|

Egy orosz blog darabokra kapta a készüléket, és érdekes megállapításokat tett.

Hirdetés

Alig mutatkozott be a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge, az előbbit már most darabokra szedték, vízálló ház ide vagy oda. 

Hirdetés

Az elkövető egy orosz tech blog volt, amely érdekes felfedezéseket tett a hátlap leszerelése után. 

A Galaxy S7 valóban folyadékhűtést használ belül. A CPU/GPU párostól (ami az Exynos 8890 és a Snapdragon 820 lapkakészlet is lehet) lapos réz csövek vezetik el a hőt, ezekben pedig egy kevés folyadék van. 

Ez külön hasznos például játékoknál, amire a Samsung amúgy is nagy hangsúlyt fektetett a Vulcannal és a fennakadások minimalizálására tervezett Game Launcerrel. A játékok során keletkező hőt hatékonyabban vezeti el és osztja szét az új hűtés, így túlmelegedésre, lefagyásra vagy megrövidült élettartamra nem kell számítani. 

Az orosz bloggerek mindenesetre nem találtak a hátsó keret mögött gumit, ami szerintük azt jelenti, hogy ha a készülék sokat van forró környezetben vagy javítás miatt a hátlapot eltávolítják, akkor a készülék megszűnik vízállónak neki. 

Jó hír viszont, hogy a bekapcsológomb a szokásosnál is sokkal strapabíróbb mechanizmusra lett építve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.