Hirdetés

Így néz majd ki az LG G5



|

A pletykák alapján renderelt anyagot készítettek a két kamerát ígérő készülékről.

Hirdetés

Az LG G5-ről mostanában sok szó-beszéd bukkan fel, és egyre inkább úgy tűnik, tényleg a bal oldalra költöznek a hangerőgombok. A jelek szerint vékony lesz a kijelző kerete is. 

Hirdetés

Néhány napja már fotók is előkerültek az LG G5-höz készült tokokról, amelyek a fentieket megerősítették - illetve azt is, hogy két kamera lesz az eszköz hátlapján, alattuk pedig egy ujjlenyomat-olvasó. 

A Technoconfigurations úgy döntött, hogy az eddigi információkat és képeket felhasználva egy 3D-s, renderelt anyagot készít az LG G5-ről. 

A pletykák alapján az LG G5 5,6 hüvelykes, 1440 x 2560-as felbontású kijelzőt kap. Ez alatt egy Snapdragon 820-as processzor lesz, Adreno 530-as GPU-val és 4 GB RAM-mal kiegészítve. 

A két hátsó kamera 16 és 8 megapixeles lesz, amelyek segítségével utólag is lehet állítani a fókuszt. Optikai képstabilizátor és 4K-s videotámogatás is lesz. 

Az előlapi kamera 8 megapixeles lehet, az USB-C-s telefon vastagsága pedig 8,2 milliméter. 

Ha minden jól megy, február 21-én minden kiderül - az LG G5-ről és a Samsung Galaxy S7-ről is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.