Hirdetés

Így nézhetnek ki az idei Nexusok



|

Az idei Nexus okostelefonok kinézetéről érkezett némi előzetes.

Hirdetés

Visszafogott, de egyértelmű siker volt a tavalyi Nexus 6P és Nexus 5X, amelyeknek a gyártásában a Huawei és az LG segítette a Google-t. Úgy fest, hogy idén az HTC készíti mindkét modellt. 

Hirdetés

Az 5 és az 5,5 hüvelykes Nexusok specifikációit már többször láthattuk az elmúlt hetekben, most pedig végre egy kép is érkezett, ami állítólag a kinézetükről árulkodik. 

Természetesen nem hivatalos képanyagról van szó, csupán az eddig hallott pletykák és megbízhatónak vélt források információi alapján készült el egy rajz. Lehet, hogy nem teljesen pontos, illetve a Google is változtathat még a bejelentés előtt. 

Az állítólagos idei Nexusok lekerekített széleket kaphatnak, az előlap meglehetősen szokványos. Hátul maradt az ujjlenyomat-olvasó, alulra került a hangszóró, a kamera pedig egy síkban van a két stílusú felületből összerakott alumínium hátlappal. Amin nem lesz HTC logó, csak Google. 

A két modell között a különbséget leginkább a kijelző felbontása és az akku mérete jelenti majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.