Hirdetés

Így szakad ketté a CyanogenMOD



|

Kiderült a Community és Pro változatok közti különbség.

Hirdetés

Szeptember közepén a talán legnépszerűbb Android-disztribúció kemény magja alaposan meglepte a közösséget, ugyanis a Cyanogen névre keresztelt cégbe tömörülve bejelentették a CyanogenMod hivatalosan is támogatott verziójának elkészítését. Az első opcionálisan CyanogenModdal megvásárolható készülék az Oppo N1.

Hirdetés


Eddig meglehetősen kevés információval rendelkeztünk a közösségi és fizetős verziók közti különbségekről, csupán annyi volt ismert, hogy a Cyanogen többek közt egyéni alkalmazásokat és szolgáltatásokat kíván fejleszteni, mivel a Google saját szoftverei – például Gmail, Maps – nem kerülhetnek bele a disztribúcióba.


Szerencsére a fejlesztők nemrég tiszta vizet öntöttek a pohárban. Funkcionalitás szempontjából a disztribúció Community és Pro változatai közt minimálisak lesznek a eltérések: a Próhoz kéthetente érkeznek majd frissítések, alapértelmezetten nem lesz rootolva, továbbá a Cyanogen saját kulcsaival kerül aláírásra.


A csapat szerint a CyanogenMod hamarosan képernyőrögzítő programmal, biztonságos kommunikációt lehetővé tevő szolgáltatással, „legutóbbi beszélgetések” nézettel, jobb témázhatósággal, új galériával és programindítóval fog gazdagodni.


(Forrás: PocketDroid)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.