Hirdetés

Így viheted fel a Galaxy Note 7-et a repülőgépre



|

Szigorú ajánlásokat fogalmazott meg az amerikai légyügyi hivatal a készülék szállításával kapcsolatban.

Hirdetés

Egyre sűrűsödnek a viharfelhők a Samsung feje fölött, mióta fény derült a Galaxy Note 7 tűzveszélyességére. A teljes visszahívás a hírek szerint akár egy milliárd dollárjába is kerülhet a gyártónak, presztízsüket pedig tovább rombolja, hogy több légitársaság is betiltotta a készülék használatát járatain.

Hirdetés

Az amerikai Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) első figyelmeztetése után végül konkrét ajánlásokat is kidolgozott, külön a légitársaságok és az utasok részére, ami itt érhető el PDF formátumban. Ezek szerint gépre szállva a telefont ki kell kapcsolni, leválasztani mindenféle töltőberendezésről, illetve letiltani az olyan applikációkat, amik bekapcsolhatják (például az ébresztőóra).

A készüléket olyan tokban vagy tartóban szükséges elhelyezni, ami kizárja a bekapcsológomb lenyomását, szállítása pedig kizárólag kézipoggyászban engedélyezett, a raktérben nem helyezhető el. Samsung Galaxy Note 7 tulajdonosnak lenni tehát továbbra sem felhőtlen öröm, még akkor sem, ha a napokban fény derült a hiba pontos okára, és hétfőtől itthon is elkezdik cserélni a készülékeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.