Hirdetés

Ilyen egymás mellett az összes Apple iPhone



|

Működés közben látható az összes eddig megjelent iPhone készülék.

Hirdetés

Jövő év január 9-én lesz a 10. évfordulója az első iPhone bemutatójának. Azóta rengeteget fejlődött az ágazat és az okostelefonok. 

Hirdetés

Az alkalmazásboltok, a gyorsabb processzorok, az előlapi kamerák, nagyobb kijelzők és akkumulátorok mind hozzátettek ahhoz, hogy ma olyan okostelefonjaink legyenek, mint például az iPhone 6S Plus. 

Hogyan fejlődtek az iPhone-ok az évek során? A legjobb választ egy új videó kínálja, amely összegyűjtötte az összes eddigi almás okostelefont. 

Ezek egymás mellett láthatóak, és sebességtesztet is kapunk, ha már így alakult. Természetesen a legutóbbi modell, az iPhone SE is ott van a mezőnyben. 

Érdekesség, hogy az EverythingApplePro tesztjei alapján az iPhone SE bootolásban leverte az iPhone 6S Plust és az iPhone 6S-t. Furcsa módon az utolsó az iPhone 4S volt ezen a teszten. A GeekBench tesztjei szintén az iPhone SE-t tették az első helyre, kamerában az iPhone 5-től holtverseny van megnyitási sebességben. 

A leghangosabb hangszórót szintén az iPhone SE kapta, a leghalkabbat az iPhone 4S. A legjobban az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus melegedett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.