Hirdetés

Ilyen lehet az LG V20



|

Itt vannak a renderelt képek, a jelek szerint nem mond le a modularitásról az LG.

Hirdetés

Az LG már elárulta, hogy szeptember 6-án mutatja be az új, V20-as zászlóshajóját, azonban részleteket nem közölt a V10 utódjáról. 

Hirdetés

Most előkerültek az első komolyabb, renderelt képek a készülékről. A megbízhatónak tartott @OnLeaks és az Android Authority közösen hozták le az anyagot, amely alapján fémből lesz az LG V20. 

A képek szerint marad a második, kicsi kijelző a főképernyő fölött, azonban nem lesz dupla előlapi kamera. Lesz viszont dupla hátlapi kamera, dual LED-es villanóval és lézeres autofókusszal, illetve nem mond le a G5 modularitásáról sem a gyártó. 

A V20 hátlapja a G5-öt idézi, hasonló ujjlenyomat-olvasóval. A készülék 159,5 x 78,1 x 7,7 milliméteres lehet. A pletykák szerint Snapdragon 820-as processzor és 4 GB RAM lesz benne. 

Az LG azt állítja, hogy a V20 lesz a világ első okostelefonja, amely már gyárilag a Nougat rendszert futtatja. Azt nem tudni, hogy a listához hozzászámolta-e az LG az idei Google Nexusokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.