Hirdetés

Ilyen oldalról az LG G6



|

Újabb kép került elő az LG közelgő zászlóshajójáról, ez oldalról mutatja a készüléket.

Hirdetés

Nem túl régen került elő az első igazi fotó az LG G6-ról. Most itt egy újabb

Hirdetés

A hírek alapján az LG végzett a moduláris kialakítással (az ötlet inkább a Lenovo Moto készülékeinek jött be), már csak azért is, mert az új modell vízálló lesz. A kijelzője pedig szokatlan, 9:18 arányú, 5,7 hüvelykes és 1440 x 2880-as felbontású. Ennek ellenére 30 százalékkal kevesebbet fogyaszt az előző képernyőnél. 

Sajnos egyre biztosabb, hogy a Samsung Galaxy S8-hoz ígérte oda a Qualcomm az összes mostanában elérhető Snapdragon 835-ös processzort, emiatt pedig az LG - és a többi cég - egyelőre kénytelen beérni a Snapdragon 821-gyel. Ugyan ez is remek SoC, azonban a Galaxy S8 ellenfelei számára ez nem túl jó hír. 

Az LG G6 a következő havi MWC-n mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.