Hirdetés

Ilyen színekben jön az iPhone 7



|

A fekete szín sajnos kacsának tűnik, négy színre számíthatunk.

Hirdetés

Közeledik a szeptember, vagyis az iPhone 7 sorozatgyártását lassan ideje elkezdeni. Éppen ezért egyre több alkatrészt és szivárgást látunk a következő hetekben. 

Hirdetés

A hátlapot rengetegszer láthattuk már különféle képeken, ezekből pedig tudjuk, hogy az iPhone 7 nagyon hasonlít majd az iPhone 6 és az iPhone 6S készülékekre. A kamera kiálló része másképp néz majd ki, az antenna vonalai is, illetve eltűnik a jackcsatlakozó - ezzel a végére értünk a változásoknak. 

A héten egy olyan szivárgás is előkerült, amin az összes szín látható. Sokáig hallhattuk a pletykákat, amelyek szerint lesz egy mélykék és/vagy egy űrfekete árnyalat, ez utóbbi az asztroszürke helyett. 

A jelek szerint azonban maradnak a régi színek, vagyis az ezüst, az arany, az asztroszürke és a rozé arany. 

Mindez persze nem zár ki egy ötödik színt, de egyelőre nem túl valószínű egyéb árnyalat. Minden bizonnyal ez csak az iPhone 7S-nek jár jövőre - elvégre a készülék 10. évfordulójához érünk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.