Hirdetés

Íme az okostelefon, amivel még pénzt is kereshetünk



|

Habár nem érdemes arra számítani, hogy a ZmBIZI Z2-vel fogunk meggazdagodni.

Hirdetés

Érdekes módon igyekszik vásárlásra bírni az embereket egy amerikai vállalkozás, a ZmBIZI, ami hamarosan elhozza legújabb okostelefonját, a Z2-t.

Ez önmagában még nem túl nagy szám, hiszen nem is egy túl ismert gyártóról van szó, viszont a Z2-t választva lehetőségük nyílik a vásárlóknak arra, hogy lassan visszaszerezzék a mobilért kifizetett összeget. Nagyon lassan.

Hirdetés

A Z2 vásárlói a ZmBIZI appjait használva havonta megközelítőleg 10 dollárt tudnak keresni, ami nem túl hatalmas összeg, de cserébe nem is igazán kell megszakadniuk a felhasználóknak. Sőt még egy ingyenes VISA-kártya is jár a vásárlás mellé, amit az Egyesült Államokban számos eladónál használhatnak is a tulajdonosok.

Specifikációk terén középkategóriás eszköznek tekinthető a Z2, ami 6,67 hüvelykes képernyővel, 128 GB háttértárral, 8 GB RAM-mal, valamint 64 MP-s hátlapi kamerával rendelkezik. A tervek szerint valamikor a jövő hónapban kezdik el árusítani az új mobilt, ami mellé többek között határozott ideig elérhető felhőalapú tárhely is jár, és a töltő mellé még headset is kerül a dobozba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.