Hirdetés

Ingyen iWiW a T-Mobile ügyfeleinek



|

Egy ideig nem számítanak fel adatforgalmi díjat a közösségi portál látogatásáért.

Hirdetés

Érdekes akcióról adott hírt a T-Mobile: mától kezdve 2011. február 28-ig az előfizetőik adatforgalmi díj számítása nélkül érhetik el hazánk legnagyobb közösségi portálját, az iWiW-et. A kifejezetten mobilokra optimalizált verzió az m.iwiw.hu címen érhető el.

 

iWiW
iWiW

 


Fontos megemlíteni, hogy a közkedvelt Opera Mini webböngésző esetében technikai okokból nem áll módjukban elengedni a díjat, hiszen a szoftver a norvégok szerverein keresztül, tömörítve forgalmazza az adatokat - így pedig nem képesek nyomon követni, hogy épp milyen oldalt tölt le az ügyfél.


Szintén kitétel, hogy kizárólag az iWiW oldalainak látogatásáért nem kell fizetni: amennyiben bármely linkre kattintva az ügyfél más weblapra navigál, azt már ki fogják számlázni. Az akció csak Magyarország területén belül érvényes, külföldről netezve az épp aktuális roaming-díjszabás a hatályos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.