Hirdetés

Ingyen mobilt mindenkinek!



|

Mobiltelefon költségeinket reklámokból fedezné a Google. Folynak a kísérletek.

Hirdetés

Igen bizakodóan ítéli a meg a Google a mobiltelefonálás jövőjét. Eric Schmidt, a Google igazgatója bízik abban, hogy az emberek hamarosan akár napi 8-10 órát is tölthetnek mobiltelefonálással és szöveges üzenetek küldésével, ahogy egyre több mindent intézhetünk mobiltelefonon. Ezért a cég lehetségesnek tartja, hogy belép a mobiltelefonos reklámok piacára, oly módon, hogy ingyenes mobilhasználatot biztosít, melynek költségeit a reklámokból fedezi. Már partneri együttműködésbe kezdtek egyes mobilhálózatokkal Japánban, hogy kifejlesszék a reklámhordozó kép- hang- és szövegüzenetek hatékony továbbításának módját.

 

googlemobile.jpg

 


Ha valóban napi 8-10 órát töltenénk mobilkütyünk használatával egy nap, akkor a Google stratégiája kétségkívül életképes lehetne. Egyelőre azonban egy átlagos amerikai felhasználó napi 30 percet tölt mobiltelefonálással, úgyhogy lehet, hogy erre a Google ingyenségre még várnunk kell egy keveset.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.