Hirdetés

Internet a Vodafone 3G hálózatán



|

Hirdetés

A Vodafone 2006. június 8-án kezdte meg a teljes körű 3G szolgáltatás nyújtását Magyarországon. A Vodafone harmadik generációs hálózata mind a hordozható, mind pedig asztali számítógépek esetén kiváló adatátviteli sebességet, illetve átlátható és kedvező árazású internet csomagokat nyújt előfizetői számára. A Vodafone minden általa forgalmazott 3G készülékhez adatkábelt is biztosít, amelynek segítségével a készüléket modemként használva az előfizető számítógépe vezetékes előfizetés nélkül csatlakoztatható az internetre. A Vodafone havi díjas (utólag fizető) és VitaMAX kártyás (előre fizető) előfizetőinek egyaránt biztosítja az Internet szolgáltatást. VitaMAX ügyfelek részére a Vodafone Internet 100 bruttó 3123 Ft havi díjért 100 MB adatforgalmat biztosít, ami körülbelül havi 20-30 órás Internetezési lehetőségnek felel meg.
A havidíjas Vodafone előfizetők a Vodafone Internet 50 és a Vodafone Internet 200 csomagok közül választhatnak. Az Internet 50 elsősorban kevesebbet böngésző, az internetet legfőképp levelezésre használó ügyfelek számára ideális, hiszen alacsony havidíjért, bruttó 1989 Ft-ért havonta 50 MB adatforgalmat biztosít, ami a Vodaofne számításai szerint havi 10-20 óra internetezési lehetőséget tesz lehetővé. A Vodafone Internet 200 csomagot azok számára ajánlja a Vodafone, akik naponta szeretnének internetezni, hiszen a bruttó 3123 Ft-os havidíj 200 MB adatforgalmat biztosít, s ez havonta akár 40-60 óra internezésre is elegendő lehetőséget nyújt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.