Hirdetés

Íriszszkenner lesz a vízálló Galaxy Note 6-ban



|

A pletykák alapján az IP68-as minősítést a Galaxy Note 6 is megkapja.

Hirdetés

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékek egyik nagy pozitívuma az, hogy vízállóak. A prémium dizájn ellenére adott az IP68-as minősítés, vagyis nem gond az eső, sőt, az sem, ha egy darabig víz alatt van használva a készülék. 

Hirdetés

Természetesen ezek után sokan örülnének neki, ha a Galaxy Note 6 is megkapná ezt a funkciót. A pletykák szerint így lesz

Úgy néz ki, hogy a Samsung ugyanazt az IP68-as minősítést garantálja majd a Galaxy Note 6-nak, amit a Galaxy S7-nek és a Galaxy S7 edge-nek is. 

A leendő Note 6-vásárlók számára további jó hír, hogy ezzel nem ér majd véget az újdonságok sora. 

Ha minden igaz, akkor a következő csúcsphablet íriszszkennert is kap majd, amelynek a segítségével fel lehet oldani a készüléket. 

Állítólag a Galaxy Note 6 már július végén bemutatkozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.