Hirdetés

Itt a végleges Firefox for Mobile 4



|

Már most is rengeteg kiegészítő érhető el a böngészőhöz.

Hirdetés

A Mozilla munkatársai serényen dolgoznak mostanság, az „asztali" Firefox 4 kiadása után megérkezett a szoftver okostelefonokon futó verziója is. A korábban Fennec néven emlegetett webböngésző Nokia N900-ra, és Android 2.0+ operációs rendszert futtató készülékekre érhető el, természetesen ingyenesen.

 

Firefox for Mobile 4
Firefox for Mobile 4


A Mozilla véleménye szerint a Firefox for Mobile 4 a legtöbb esetben jelentősen gyorsabb az androidos készülékek gyári webböngészőjénél, az igazi ereje mégis a bővíthetőségében rejlik: asztali testvéréhez hasonlóan a felülete témázható, ráadásul a kiadási megjegyzés szerint már 150-nél is több kiegészítő érhető el hozzá.

 


Kompatibilis a Firefox Sync szolgáltatással is, így képes szinkronizálni az előzményeket, jelszavakat, könyvjelzőket, és megnyitott füleket a más eszközökön használt Firefoxokkal, továbbá támogatja a legtöbb HTML5-ös funkciót, emellett a mobil eszközök esetén különösen hasznos Geolocation API is használható. A robotos rendszeren futó verzió az Android Marketről tölthető le, míg a Nokia N900 tulajok ide kattintva érhetik el a telepítőt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.