Hirdetés

Új kijelző kerül a HTC Desire-be



|

Nyár végétől kezdve AMOLED helyett S-LCD megjelenítőket fognak szerelni a készülékbe.

Hirdetés

A HTC tegnap igen meglepő bejelentést tett: nyár végétől kezdve a frissen legyártott Nexus One és Desire modellekbe már nem AMOLED, hanem S-LCD kijelző kerül. Ez nem azt jelenti, hogy a tajvani vállalat mostantól hanyagolja az előbbi technológiára épülő paneleket, csupán a 3,7 colos variánsokból nem képesek megfelelő mennyiséget rendelni.

 

 


Peter Chou, a cég vezérigazgatója szerint ezek a legújabb generációs LCD-panelek abszolút képesek olyan fényerőt, kontrasztot, színeket és betekintési szögeket biztosítani, mint az eredetileg használt AMOLED-típusúak, így a vásárlók nem is fogják észrevenni a turpisságot.


További előnyük, hogy valamennyivel kevesebbet fogyasztanak a régieknél, bár pontos adatokat nem kaptunk. Érdekes, hogy a közleményben külön kiemelték a Nexus One-t: nemrég még arról cikkeztünk, hogy a Google befejezte a készülék közvetlen forgalmazását, és várhatóan rövid időn belül leáll a sorozatgyártása is. Jó hír, hogy ezek szerint a telefon kapott némi haladékot, hiszen még most is remek vételnek számít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.