Hirdetés

Újabb képeken a 12 megapixeles Nokia N8



|

Első körben nem kapott túl jó kritikát a mobil.

Hirdetés

Az orosz Mobile Review portálon Eldar Murtazintól megjelent egy kis szösszenet a Nokia következő zászlóshajójáról, amely elsőre nem tett túl pozitív benyomást. A telefonról márciusban írtunk már, akkor a forrás meglehetősen sok specifikációt szellőztetett meg - ezek továbbra sem hivatalosak, így jelen esetben az első élményekről, és biztos adatokról tudunk beszámolni.


Az N8 az első készülék, amely a Symbian^3 operációs rendszert futtatja, ez remekül látszik a fotókon is - a képekre kattintva galéria nyílik. Viszont rossz hír, hogy a Reuters szerint a finnek a harmadik negyedévre tolták az OS megjelenését, bár ennek az okáról nem esett szó.


Eldar szerint a legnagyobb baj a rendszerrel, hogy az egyszerű vásárló szemszögéből csupán kozmetikai változások történtek, valódi újdonságot nem igazán hoz. A telefon hardvere egyébként nem rossz: ez az első mobil a finnektől, amely 12 megapixeles kamerával lett felszerelve, videót pedig HD720p-s felbontásban képes rögzíteni - állítólag valamivel szebb képeket készít, mint a Sony Ericsson Satio.


Sajnos pontos specifikációkat nem kaptunk, azonban a kijelző multitouch-kompatibilis, továbbá került rá Jack- és HDMI-kimenet. A processzor típusa, és üzemi frekvenciája nem ismert: az N8 alapvetően gyors, azonban a memóriakártyát megtöltve nagyon lelassul. Ezt a problémát a piacra kerüléséig megszüntethetik, de összességében sokat kellene dolgozni rajta, hogy igazán eltalált modell legyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.