Hirdetés

Jason Statham reklámozza az LG G5-öt



|

A tévéreklámok Európában is megjelennek majd.

Hirdetés

A nagy okostelefon-gyártók viszonylag gyakran kérnek fel nagy neveket, hogy a reklámok segítségével szerezzenek némi extra figyelmet egy-egy készülék iránt. 

Hirdetés

Az Apple-nél szerepelt például Selena Gomez, az HTC-nél Robert Downey Jr. és Gary Oldman, a Sony James Bond-szerű kampányokat futtatott, a Samsung többek között Lil Wayne-re alapozott. 

Természetesen az LG sem maradhatott ki a sorból, így míg a V10-et Joseph Gordon-Levitt reklámozta, addig az új LG G5-öt Jason Statham népszerűsíti. 

Persze Statham ezúttal nem rosszfiút alakít, elvégre az LG most a játssz többet kampányra alapoz, illetve a G5 "kis barátait", vagyis a moduláris kiegészítőket helyezi az előtérbe. 

Az új tévéreklámok április 1-től világszerte láthatóak lesznek, így Európában is. Addig is vannak ízelítők az LG-től. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.