Hirdetés

Újból elfelejtettek ébreszteni az iPhone-ok



|

Noha az Apple szakemberei vélhetően már tudtak a problémáról, mégsem tájékoztatták időben a vásárlókat.

Hirdetés

Az Apple iOS fejlesztőinek novemberben már egyszer meggyűlt a bajuk az iPhone ébresztőjével, ugyanis az óraátállításkor egy hibának köszönhetően 60 perccel később keltettek a készülékek. A probléma időközben orvosolva lett, helyette napvilágra került egy másik - ezúttal január első két napján nem szólalt meg egyes esetekben az ébresztő.

 

 


Szerencsére az előző, vasárnapra virradóan történt incidenshez hasonlóan ez is csak keveseknek okozhatott komoly gondot, de ettől függetlenül meglehetősen frusztráló problémáról van szó. Konkrétan az egyszeri ébresztésre beállított eszközöknél lépett fel a rendellenesség, akik ismétlődőre állították a mobiljukat, azok ezúttal kimaradtak az izgalmakból.


Az Apple január elsején egy nyilatkozatban beismerte a problémát, állításuk szerint hétfőtől kezdődően már megfelelően fog működni az ébresztő. A beszámolók szerint az újév első hivatalos almás bugja az iOS 4 összes alverzióját érinti, és említésre méltó a vállalat konkrétumot is tartalmazó gyors reakciója - vélhetően már korábban tudtak a hibáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.