Hirdetés

Jó darabig kapható marad a Windows 7 Professional



|

A Microsoft nyugtatgatja vállalati ügyfeleit, nem kíván két szék közt a padlóra esni.

Hirdetés

Friss és hivatalos információk alapján a Windows 8.x eladásai meghaladták a 200 milliót, amely alapján a gyártóknak és fogyasztóknak igenis van bizalmuk az operációs rendszerben, még ha a kritikusok hangja látszólag el is nyomja a platformot kedvelőkét.

Hirdetés


Természetesen a fogyasztói piac csak a Microsoft kisebbik problémája, a nagyobbikat az üzleti ügyfelek jelentik. Az Ars Technika beszámolója alapján a vállalat csendben bejelentette, hogy a cégeknek szánt Windows 7 Professional kiadás határozatlan ideig – jövő februárig garantáltan – elérhető marad a számítógépgyártókon keresztül, így az újabb csempés rendszerükből valamilyen okból nem kérőknek felesleges aggódniuk a beszerezni kívánt céges eszközök szoftveres környezete miatt.


A fogyasztói piacon már nem ennyire engedékeny a Microsoft, ugyanis a Windows 7 bolti forgalmazásának tavaly őszi befejezése után idén október 31-gyel a márkás számítógépekre való előtelepítéséhez sem ad majd licencet: jövő tavaszra nagyon nehézzé válhat Windows 7 Home Basic, Home Premium vagy Ultimate rendszerű asztali vagy hordozható gépet vásárolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.