Hirdetés

Jobban bírja a vizet az iPhone 7, mint a Galaxy S7



|

10,5 méter mély vízben, helikopterből kidobva és hidraulikus prés alatt is próbára tették az Apple csúcskészülékét.

Hirdetés

Vannak gondok az Apple iPhone 7-tel, a szubjektív tételek mellett objektív problémák is. Azonban a készülék egyik nagy erénye, hogy vízálló, és ezt sokan le is tesztelték az elmúlt napokban. 

Hirdetés

Egy pohár víznél, egy fürdőkádnál vagy egy kis szörfözésnél azonban jóval komolyabb tesztet hajtott végre az EverythingApplePro. 

Az IP67-es vízvédettségű Apple eszközöknek maximum 1 méter mély vízben akár 30 percet is ki kell bírniuk. A tesztvideóban az IP68-as minősítéssel rendelkező Galaxy S7-tel mérték össze az új iPhone-t. 

A két készüléket mindig egyre mélyebbre engedték a vízben, 9 méternél kezdődtek a problémák. 5 perc után ilyen mélységben a Galaxy S7 újraindult, az iPhone 7 Home gombja megadta magát. Mivel mindkettő működött, 10,5 méter mélyre engedték az eszközöket. 

5 perc elteltével a Galaxy S7 végleg megadta magát, bár a vaku és a LED-ek még villogtak. Az iPhone 7 kijelzője sérült, de működőképes maradt, és a Home gomb is használható volt. Természetesen a végeredményt mindig a konkrét körülmények befolyásolják, és ezúttal sem tesztelték az olyan alkatrészeket, mint a kamera vagy éppen a hangszóró. 

A Callux eközben arra volt kíváncsi, mi lesz az iPhone 7-tel, ha kidobják egy repülő helikopterből. 

Az esést meghökkentően jól bírta az iPhone 7, de a hidraulikus préssel és a mikrohullámú sütővel szemben esélye sincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.