Hirdetés

Jókora mobil lesz a Dell Thunder



|

Nagy kijelző, és átlagosan erős hardverek kerültek a készülékbe.

Hirdetés

A hírek szerint év végén mutatkozhat be a nem éppen telefonjairól elhíresült Dell legújabb androidos mobilja, a Thunder. Legnagyobb érdekessége feltétlenül a multitouch és AMOLED érintőképernyője: a készülékben 4,1 colos panel teljesíthet szolgálatot, 800×480 pixeles felbontással. Sajnos az eszköz méreteiről egyelőre nincs információ, de egyértelmű, hogy nem éppen a kompakt okostelefonok sorát fogja gazdagítani.

 

 

(A kép forrása: Engadget)


A további ismert specifikációi már átlagosak ebben a kategóriában: a négysávos GSM-hálózaton működő készülékbe került még Bluetooth, Wi-Fi, HSDPA, A-GPS, FM-rádió, 1 GHz-es Snapdragon processzor, gyorsulásmérő, és digitális iránytű is. A kamerája elvileg 8 megapixeles, autofókuszos, és egy LED-es vakuval is ki lett egészítve.


További érdekesség, hogy az Android 2.1 operációs rendszerre a Dell a Stage nevű kezelőfelületét húzta, amely a képre nézve nem tűnik éppen világrengetőnek, azonban talán csinosabb a gyárinál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.