Hirdetés

Jön a Galaxy S7 és az iPhone 7C



|

Márciusban és áprilisban érkeznek, ha a China Mobile információi pontosak.

Hirdetés

Előkerültek a China Mobile jövő évi tervei, amelyekre érdemes figyelni, hiszen a világ legnagyobb mobilszolgáltatójáról van szó. 

Hirdetés

A cég azt várja, hogy jövő áprilisban már az Apple iPhone 7C-t indíthatja útjára. Egy 4 hüvelykes okostelefonról van szó, a pletykák szerint 640 x 1136-os kijelzővel. 

Ebben egy Apple A9-es processzor lenne, 2 GB RAM-mal. Lenne Touch ID, 8 megapixeles kamera és fém ház is, arany, ezüst és asztroszürke színekben. Korábban iPhone 6C néven emlegették a kicsi iPhone-t, de egyébként is különös, hogy épp a kicsi készülék kapna először új tervezést. 

A China Mobile emellett a Galaxy S7-ről is elejtett némi információt. A Samsung következő csúcstelefonját márciusban tervezik a piacra dobni. 

A Samsung Galaxy S7 nagy valószínűséggel a következő Unpacked rendezvényen mutatkozik be, ami az MWC előtt esedékes, február 22-én. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.