Hirdetés

Jön az Android 7.0 a OnePlus 3 és 3T készülékekre



|

Valószínűleg decemberben válik elérhetővé a frissítés a OnePlus zászlóshajóira.

Hirdetés

A OnePlus csak most mutatta be a OnePlus 3T-t, de azóta több fontos információ is érkezett a gyártótól. Miután kiderült, hogy Európában leáll a OnePlus 3 forgalmazása, a helyét pedig kizárólagosan a felújított OnePlus 3T veszi át, most már azt is tudjuk, hogy körülbelül mikor frissül a két zászlóshajó. 

Hirdetés

A OnePlus elárulta, hogy a OnePlus 3 és a 3T közös szoftverfrissítéseket kapnak majd a jövőben. Ami azt illeti, a nagy rendszerfrissítés hamarosan befut, ugyanis a gyártó ígérete szerint még 2016 vége előtt elérhetővé válik a modellekre az Android 7.0. 

A OnePlus 3 novemberben kapja meg a bétát, vagyis ez azt jelenti, hogy a végleges, stabil verzió decemberben lesz letölthető. 

Miközben jó hír, hogy a OnePlus 3T érkezése ellenére a OnePlus 3-ról sem feledkezik meg a gyártója, addig csak remélni lehet, hogy a következő hónapokban - vagy években - is így lesz. Manapság egyre nehezebben érkeznek meg a frissítések az okostelefonokra, a gyártók rendre új modellel oldják meg a szoftverfrissítéseket, a meglévőkre pedig csak féléves, éves késéssel hoznak ki valamit. A kivételt továbbra is csak az Apple és a Google eszközei jelentik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.