Hirdetés

Jony Ive: három évig dolgoztunk az Apple Watch-on



|

Tim Cook szerint az Apple számára különösen fontos, hogy az USA-ban gyártasson.

Hirdetés

Jony Ive kedden este, az ABC Nightline című adásában David Muir műsorvezetővel beszélgetett. Nem mindennapi esemény: az Apple vezető designere ritkán ad interjút, többnyire csak a termékbevezetéseket körítő videókban láthatjuk.

Hirdetés

Ive ezúttal sem volt túl bőbeszédű, de annyit mindenesetre elkottyantott, hogy munkatársaival közel három évig dolgoztak az Apple Watch-on. „Jó érzés volt. Úgy értem, megrázó az átmenet, hogy eljutottunk... három évig dolgoztunk ezen egy viszonylag kis csapattal. Szóval nagy élmény a számunkra, hogy miután csendben dolgoztunk valamin, hirtelen milliók látják, mit csináltunk” – mondta a keddi bemutató kapcsán.

A műsorban Tim Cook is megszólalt. Az Apple vezérigazgatója hangsúlyozta, nagyon fontos a vállalat számára, hogy Amerikában gyártassanak. „Ez kritikus fontosságú [a számunkra]” – fejtegette Cook. – Ami azt illeti, a Watch és az iPhone-ok alkatrészeinek, a gyártásuknál felhasznált anyagoknak és eszközöknek egy része is az 50 államból 22-ben készül.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.