Hirdetés

Jövő héten jöhet a Lumiákra a Windows 10?



|

A Vodafone olasz kirendeltsége szerint nem kizárható.

Hirdetés

Eredetileg arról volt szó, hogy a Windows 10 Mobile 2015 decemberétől válik majd fokozatosan elérhetővé a régebbi és megfelelő Lumia készülékekre. Ez nyilvánvalóan elmaradt, a Microsoft ráadásul a mai napig nem volt hajlandó újabb konkrét ígéretet tenni a frissítések kiadásának várható kezdete kapcsán. A csúszás kiábrándító lehet a rendszerre várók számára, azonban valószínűleg jól döntöttek a redmondiak illetékesei, hiszen egy bugos és megbízhatatlan szoftverrel alaposan magukra haragíthatnák az ügyfeleiket.

Hirdetés


Most érkezett némi friss pletyka a frissítések kiadásával kapcsolatban, ugyanis a Vodafone olaszországi leányvállalatának tájékoztatása alapján a Windows 10 Mobile valamikor a jövő héten válhat elérhetővé a Lumia 535, Lumia 635, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930 és Lumia 1520 mobillal rendelkező előfizetőik számára.


Amennyiben helytálló az információ, akkor most már tényleg küszöbön van a rendszerfrissítés globális elérhetővé tétele, ám a szoftverre várókat óva intenénk attól, hogy előre igyanak a medve bőrére.


(Forrás: GSMArena, Plaffo, Vodafone fórum)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.