Hirdetés

Jövőre csak egy Samsung csúcskészülék lesz



|

A hírek szerint új stratégiát választ a Samsung - lehet, hogy csak a Galaxy S8 viszi majd a hátán a jövő évet.

Hirdetés

A Samsung hagyományosan évi két zászlóshajót dobott eddig piacra, azonban egy dél-koreai jelentés szerint 2017-ben stratégiát vált a vállalat. 

Hirdetés

A Galaxy Note 7 szerencsétlenül sikerült története után esedékes, jövőre érkező stratégiaváltás persze nem túl meglepő, a Samsung valószínűleg lassabb termékciklussal és fokozott minőséggel igyekszik majd visszanyerni a bizalmat a piacon. 

Az idei évben a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge eszközöket a Galaxy Note 7 kísérte, míg tavaly a ráadást a Galaxy Note 5 és a Galaxy S6 edge+ jelentették. 

A The Korea Herald szerint ennek a trendnek most vége szakadt, bár a döntés bizonyos tekintetben nem végleges, és a partnereket sem értesítették még. 

Nagy valószínűséggel a részleteket sosem hozzák majd nyilvánosságra. A Galaxy S8-ról ugyanakkor egyre több mindent hallunk, és sokan bizakodnak, hogy még az idei Samsung zászlóshajókat is felülmúlja majd, de már problémák nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.