Hirdetés

Júniusban jön a Nokia csúcskészüléke



|

A felhasználók nagyon várják a csúcs-Nokiát - a pletykák szerint júniusban érkezik.

Hirdetés

A HMD Global több új Nokia okostelefont - és egy butatelefont - is bemutatott a múlt havi MWC-n. Azonban a Nokia márkajelzésű készülékek új fejezetében ez még csak a kezdet. 

Hirdetés

Természetesen mindenki a Nokia zászlóshajót hiányolta, ráadásul a pletykák épp arról szóltak, hogy ez az MWC-n is megmutathatja magát. A HMD ilyesmit nem vitt magával. 

Ez mint időközben kiderült, nem is olyan meglepő: a Samsungot leszámítva egyelőre senki sem fér hozzá a Snapdragon 835-ös csúcsprocesszorhoz.

Sokat azonban nem késik a csúcs-Nokia: a pletykák alapján már június elején bemutatkozik a zászlóshajó. Állítólag teljesen fém házat kap, a már említett Snapdragon 835-ös lapkával. 

Lesz egy kisebb és egy nagyobb változat az eszközből, valamint mindkettőből létezik majd 4 és 6 GB RAM-mal szerelt verzió. Egyiken sem lesz Carl Zeiss optika vagy PureView technológia, azonban a dupla kamera feltételezhető, illetve a legalább 23 megapixeles szenzor is.

Árak tekintetében 580 és 650 dollárnak megfelelő összegeket említettek, de ezek Kínára vonatkoznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.