Hirdetés

Kapható a 3G-s LG csoki a Vodafone-nál!



|

Hirdetés

Az LG KU800 "csokitelefon" Magyarországon kizárólag a Vodafone kínálatában jelenik meg. A szétcsúsztatható készülék különleges tervezésű, touch-pad billentyűzettel és rejtett LCD kijelzővel rendelkezik. A készülék külsőre nagyon hasonlít elődjére, az LG KG800-ra, azonban abban különbözik tőle, hogy két kamerával rendelkezik, amelyek segítségével videótelefonálásra is képes. Az LG KU800 memóriája is jóval nagyobb: microSD memóriakártyával akár 1GB-ig bővíthető. A Nokia N73 (teszt) harmadik generációs készülék zenehallgatási és képkészítési funkcióit érdemes kiemelni. A 3,2 megapixeles, Carl Zeiss optikával ellátott telefon akár 25 x 20 cm-es méretben is igazi fotóminőséget garantál. A képeket egy - a mobiltelefonok között hatalmasnak számító - 2,4 inches, 262 ezer színű TFT kijelzőn jeleníti meg. A készülék kiválóan alkalmas zenehallgatásra, köszönhetően az optimalizált hangminőségű, sztereó hangkimenetnek és hangszóróknak, illetve az integrált FM rádiónak. A telefon 42 MB-os belső memóriája miniSD kártyával 1GB-ig növelhető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.