Hirdetés

Karácsony környékén jöhet az iPad Mini?



|

Állítólag 7 colos lesz a táblagép kisebb verziója.

Hirdetés

Rendkívül érdekes információkkal szolgált a tajvani illetőségű, pénzügyi híreket szállító Economic Daily News: a lap szerint karácsony környékén, vagy 2011 elején egy kisebb átlójú kijelzővel szerelt iPad érkezhet. A pletykák szerint egész pontosan 7 colos lehet a gép megjelenítője, ám a felbontásáról nem esett szó. Épp tegnap számoltunk be a Samsung Galaxy Tabról, amelyben szintén ekkora panel kapott helyet, 800×480 képpontos felbontással.

 

 


Visszatérve a jelenleg iPad Mininek nevezett eszközre: az újság a beszállítói láncban található valamely cég munkatársától kapta az értesüléseit. Magát az IPS-panelt állítólag a Chimei Innolux nevű vállalat fogja gyártani az Apple számára, míg a rajta lévő multitouch érintős réteg a Cando Corporation műhelyéből kerül majd ki.


Csavar a történetben, hogy magát a táblagépet állítólag nem a Foxconn, hanem a Compal fogja összeszerelni - a vállalat jelenlegi partnerei közt megtalálható például a Dell, a Fujitsu, és a HP is. Ez az apróság nem feltétlenül jelent rosszat a mostanában főképp nagy számban öngyilkosságot elkövető dolgozóiról elhíresült Foxconnak, hiszen még az is lehet, hogy egyszerűen nem lennének képesek megfelelő mennyiséget legyártani a gépből - nagy a kereslet az iPhone 4-esekre, ráadásul már az új iPodok is a küszöbön vannak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.