Hirdetés

Kémfotókon a duplakamerás HTC One-utód



|

Az M8 kódnevű telefon a hátlapi ikerkamerától eltekintve kiköpött olyan, mint a tavalyi csúcsmodell.

Hirdetés

A Verge szerdán tette közzé a HTC One utódjáról készült első kémfotókat. A képek tanúsága szerint az M8 kódnevű készülék külsejét tekintve szinte egy ez egyben megegyezik a tavaly bemutatott csúcstelefonnal. Az egyetlen különbség, hogy a hátlapján a dupla LED-es vaku mellett nem egy, hanem mindjárt két kameraszenzor is helyet kapott.

A Bloomberg január közepén jelentette, hogy a HTC 2014-es flagship készüléke alumínium borítást, nagyobb kijelzőt és „ikerszenzoros kamerát” kaphat.

Hirdetés

A Toshiba a közelmúltban mutatott be egy hasonló duplaszenzoros kameramodult, amely a Lytro fényképezőgépeihez hasonlóan lehetővé teszi, hogy a felhasználók a képek elkészülte után állítsanak a fókuszon.

A másik újdonság, hogy a kép tanúsága szerint a 2014-es HTC One-ról a cég előző modelljeivel ellentétben hiányoznak a fizikai gombok. A Verge szerint valószínűl, hogy a cég már az idei Mobile World Congressen bemutatja majd a készüléket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.