Hirdetés

Képeken a Motorola új tablete



|

Abszolút felsőkategóriás lesz a gyártó Android 3.0-ás készüléke.

Hirdetés

Andy Rubin, a Google vezérigazgatója a múlt héten nem csupán az Android 2.3-at mutatta be, de egy interjú keretében betekintést engedett a következő főverzióba is. A Honeycomb kódnevű 3.0-ás változat újdonságairól ettől függetlenül nem sokat tudni, ám a felülete feltétlenül változni fog, elsősorban az operációs rendszer tableteken való használata miatt.

 

Motorola Android 3.0 tablet
Motorola Android 3.0 tablet

 


Az úriember egy Motorolától származó táblagépen demózta a Honeycombot, a hardverről eddig csak kevés tény volt ismert, most azonban kaptunk néhány fotót és specifikációt. Mint kiderült, a gépben kétmagos NVIDIA Tegra 2 SoC dolgozik, 512 MB memória mellett. A kapacitív és multitouch érintőképernyője 10 colos, a panel 1280×800 pixel felbontású.

 

Motorola Android 3.0 tablet
Motorola Android 3.0 tablet

 


Egyéb tulajdonságok: vakus kamera, HDMI-csatlakozó, mini USB-kapu, szabványos hangkimenet, giroszkóp. Állítólag a készülékbe 32 GB szabadon felhasználható háttértár került, amely ráadásul akár ugyanilyen kapacitású microSD-vel is bővíthető - nem hétköznapi kütyüről van szó, annyi biztos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.