Hirdetés

Képeken az Intel Tizenhez tervezett kezelőfelülete



|

Határozottan érdekesen néz ki az Obsidian névre keresztelt megoldás.

Hirdetés

Ugyan a Tizen operációs rendszerrel szerelt első mobilok megjelenésének idejéről továbbra sem tudni semmit, azonban annyi már biztos, hogy az Androidhoz hasonlóan a platform tetején több kezelőfelület futhat. Az „alap” megoldásként jó eséllyel a Samsung saját verzióját fogjuk emlegetni a jövőben, de a nagy semmiből most hirtelen felbukkant néhány kép az Intel váratlanul figyelemfelkeltőre sikeredett „Obsidian” felületéről is.
 

Hirdetés


A felület érdekességét a rombusz formájú ikonok és értesítések jelentik, a kissé Windows Phone 6.5 megjelenésére emlékeztető elképzelés ilyen formában egészen egyedinek tűnik. A képeken látható Skype, Google Drive és hasonló ikonok elsőre furcsán hatnak, azonban a Samsung még 2012 májusában beszélt arról, hogy a Tizenen egy kompatibilitási rétegnek köszönhetően futtathatóak lesznek a robotos programok.


A képernyőképek elméletileg az Intel „Josephine” kódnévre hallgató prototípus mobilján készültek, amely hardveréről ugyan semmit sem tudni, ám feltehetően csak egy belső használatra kitalált és partnereknek referenciaként mutogatott készülékről van szó, így kereskedelmi forgalomba jó eséllyel soha nem fog kerülni.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.