Hirdetés

Képregények azonnal, digitális formában - bekeményít a Marvel



|

Azt eddig is tudtuk, hogy Stan Lee nem idegenkedik a modern technikától, de a Marvel kezdeményezése mindenképpen figyelmet érdemel.

Hirdetés

Itt az idő felismerni, hogy a digitális újságokban van a jövő - ezt másokkal ellentétben Stan Lee vállalata időben felismerte, be is jelentették az örömteli hírt: 2012 márciusától az összes Marvel képregény elérhető lesz okostelefonokon és táblagépeken is. Ebben az a nagy újdonság, hogy az ígéret azokra a példányokra is vonatkozik, amelyek frissen kaphatóak a képregényboltokban.

Ez eddig egyedülálló kezdeményezés, ugyanis a Marvel ezzel azt mondja, hogy a digitális újság pontosan olyan értéket és prioritást képvisel, mint a klasszikus, nyomtatott forma.

Kicsi üröm az örömben, hogy a kiadó a digitális portfólióba nem veszi bele a Stephen King: The Stand, valamint az erőszakosabb és meztelenségtől sem idegenkedő MAX imprint kiadványokat, arról egyelőre nem is mondtak semmit, hogy erre mikor kerülhet sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.