Hirdetés

Két éven belül lenyomná az Apple-t a Huawei



|

Richard Yu szerint két éven belül a világ második legnagyobb okostelefon-gyártójává válhat a Huawei.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Huawei az okostelefonjaival az egész világot szeretné meghódítani - ami azt illeti, a Mate 9 is nagyon ígéretes. 

Hirdetés

A Huawei fogyasztói üzletágának a vezetője, Richard Yu legutóbb azt mondta a Reutersnek, hogy a vállalata a világ második legnagyobb okostelefon-gyártójává kíván előlépni, méghozzá két éven belül. Ezzel az Apple-t előzné még a Huawei. 

A kínai cég jelenleg a harmadik legnagyobb, tehát a cél egyáltalán nem túlzó. A Strategy Analytics adatai szerint a legutóbbi negyedévben 9 százalékos piaci részesedése volt a Huaweinek a szektorban, 33,6 millió eladott eszközzel. Az Apple 12 százalékát 45,5 millió, a Samsung 20,1 százalékát 75,3 millió adta. 

Yu szerint az olyan technológiák fejlesztése, mint az AI, a VR és az AR mind segítenek majd ebben. 

A Huawei mindent szeretne megtenni a fogyasztók megnyeréséért, elvégre az Apple idén nem húzott váratlant, a Samsung pedig a Galaxy Note 7 visszahívására kényszerült. Jövőre mindkét rivális soha nem látott újdonságokat hoz, így a Huaweinek nem lesz könnyű dolga. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.