Hirdetés

Két évig kapnak majd frissítéseket a Huawei Honor mobilok



|

Az új Honor 8-tól kezdődően funkcionális és biztonsági frissítéseket is garantál a gyártó.

Hirdetés

A Samsung és az Apple után a Huawei jelenleg a világ harmadik legtöbb okostelefont értékesítő vállalata, 2021-re pedig az első számú mobilgyártóvá kíván válni. A vállalat részben ennek érdekében most bejelentette, hogy Honor 8-cal kezdődően hosszú terméktámogatási idővel szeretne újabb okot adni a fogyasztók számára a készülékeinek megvásárlására.


Hirdetés


A Huawei több vállalást is tett: a készülékek piacra dobása után 24 hónapig funkcionális újdonságokat hozó szoftverfrissítéseket ad majd ki a mobiljaihoz, az első 12 hónapban legfeljebb három hónap telhet el az ilyen patchek elérhetővé válása közt. Ezen felül a készülékek 24 hónapig garantáltan megkapják majd az összes fontos biztonsági frissítést, de 24. hónapon túl is érkezhetnek majd efféle foltozások a készülékekhez.



A félreértések elkerülése érdekében kiemelendő, hogy cég nem vállalta az Androidhoz kiadott biztonsági frissítések havi szintű elérhetővé tételét. Csupán arról van szó, hogy rendszeresen és időben elérhetővé kívánja tenni a fontos foltozásokat a készülékeihez.


(Forrás: Neowin, Google+)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.